Снимка: Булфото
fallback

Поредният сценарий за спасението на ЦСКА е факт!

Според вестник "24 часа" е задействан план за съвместно участие в новия клуб между Васил Божков от една страна и бизнесмените Петър Манджуков и Юлиян Инджов от друга. Вторите двама са реалните собственици на настоящия ЦСКА зад Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

И всичко това се разиграва, докато се чака финализирането на сливането между Литекс и ЦСКА, което се смяташе за сигурно, но през последните часове зацикли.

Според първоначалните идеи за този сценарий, строителният предприемач Юлиян Инджов би получил шанс да се занимава с подобренията в базите на ЦСКА, за да могат с неговите партньори да компенсират загубите от инвестициите в клуба до момента.

Всичко около ЦСКА и избраният финален план за действие спрямо различните преговори обаче ще станат ясни в началото на идната седмица. Едно е сигурно – сегашното дружество ще бъде заличено.

Всичко около казуса ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

Ганчо

преди 8 години

За да спасят този пропаднал отбор, мисля, че първенството може да започне септември месец. Централата отлага непрекъснато за да угоди на ЦСКА. Ако това беше някой провинциален отбор до сега да беше издухал супата. Страхувам се, че най-накрая ще извъртят някой номер и тези *** ще играят отново в А-група. Стига милост.

20

LO6O

преди 8 години

ЦСКА е отбора на комунистическия Варшавски договор, същия Варшавски договор, който удави в кръв Пражката пролет. # Вече сме членове на НАТО - кому е нужен ЦСКА ? # Три милиона българи емигрираха на запад, търсейки спасение от сърпа, ***, петолъчката и терористите от бригада Чавдар, които някой се опитва да героизира . . .

19

Анонимен

преди 8 години

МНОГО БАБИ, ХИЛАВО ДЕТЕ! Народа го е казал, не аз.

fallback