Снимка: БТА

Григор Димитров отново загатна, че не се намира в добра форма, след като бе елиминиран на турнира в Куинс Клъб още във втория кръг от представителя на Люксембург Жил Мюлер.

Последният стигна до успеха с 6:4, 7:6(5) и така постигна втора поредна победа над нашето момче от началото на тази календарна година, след като го елиминира рано и в Ротердам.

Гришо имаше да защитава трофей в Куинс, но в крайна сметка отпадна рано и ще загуби доста точки. Слабата му форма пък отново постави въпроса дали не е време за смяна на треньора.

В първия сет Гришата пропиля три точки за пробив в третия гейм, а в десетия бе пробит по доста комичен начин, след като поведе с 30:0 при своето подаване, но с четири поредни точки Мюлер стигна до решителния пробив за взимането на сета.

Вторият сет бе равностоен, като Гришата спаси точка за пробив в четвъртия гейм.

Тайбрекът започна отлично за българина и той стигна до минипробив още в неговото начало, а след това си взе двете подавания и поведе в резултата с 3:0, но Мюлер успя да изравни точките за 3:3.

След това достигна до ключов минипробив за 6:4 и благодарение на подхлъзване на неговия противник реализира втория си мачбол при 6:5 в своя полза и така спечели срещата.

Още тенис новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase