Снимка: Reuters
fallback

Президентът на Русия Владимир Путин участва във финалния мач на Нощната хокейна лига, който се провежда в Големия леден  дворец в Олимпийския парк на Имеретинската долина, предаде ТАСС.

Държавният глава на Русия излезе на леда в хокеен екип в синьо, бяло и червено с номер 70.

Вчера говорителят на руския президент Дмитрий Песков съобщи за планираното участие на Путин във финалния мач.

Путин неведнъж е участвал в хокейни мачове. Известен с интереса си към бойните единоборства, руският президент, когато  наближаваше 60-те, обеща на младите спортисти да се заеме и с хокей и изпълни ангажимента си, слагайки кънки и научавайки се да си служи с хокейния стик.

По думите му той е направил това и в подкрепа на руския хокей.

Нощната хокейна лига е създадена с цел развитие на любителския хокей с подкрепата на президента и ветерани спортисти, уточни ТАСС.

/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

80

васил одисеев

преди 8 години

прави ми впечатление,че някои хора много разбират от селско стопанство ,обаче аз мога да се обзаложа,че на две магарета плявата няма да могат да разделят,ако им се случи някога това изискващо най-висок интелект селскостопанско дело...

79

синева

преди 8 години

230 коментара изтрити?! Лелееее.... Какво не му харесвате на Путин?! С каквото и да се захване - всичко му е на 6 !!!!

78

Анонимен

преди 8 години

до 121 с домати и фасул си плащал за тежка индустрия и строителство???? 110 хил армия която е снаряжена и хранена от ссср?дядовците и бабите ти са работили и са изкарвали продукт? - какъвто и ти сега между другото - НИЩО55 ГОДИНИ ИЗОЛАЦИЯ - ЧЕ ТИ СЕГА СИ МИСЛИШ ЧЕ СИ В ИНТЕГРАЦИЯ??????

fallback