Снимка: Reuters
fallback

Милан планира да си върне Златан Ибрахимович и вече е направил първи контракт с ПСЖ за нападателя. Ибра прекара два успешни сезона при “росонерите”, преди през 2012 година да премине в комплект с Тиаго Силва в Париж.

Преговорите продължават, като основният коз на Милан е клубът да бъде продаден на една от двете заинтересовани страни. Според “Скай Италия” в клуба вече правят планове за лятото, а целта е да върнат старата слава на Милан.

В Италия се говори, че “росонерите” вече са набелязали играчи с голям статус и класа, около които да бъде изграден новия отбор, а Ибрахимович е точно такъв.

33-годишният нападател е смятан за основната трансферна цел на Милан, като проблем може да се окаже единствено високата му заплата. Според “Тутоспорт” Адриано Галиани вече е говорил с агента на Ибрата - Мино Райола.

Според изданието Ибрахимович ще получава по 7 млн. евро годишна заплата, като в договора му ще има и различни клаузи за допълнително възнаграждение. Освен това Милан ще предложи и капитанската лента на шведа.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

яго

преди 8 години

защо ли си мисля че ако напусне Париж няма да е в посока Италия а в посока Англия :P

fallback