Снимка: архив Reuters
fallback

Григор Димитров отпадна на полуфиналите в турнира в Истанбул на клей от сериите АТР 500. Българинът загуби с 0:2 (2:6, 4:6) сета от световния №23 Пабло Куевас.

Уругваецът, който е много силен на тази настилка и има общо 3 титли на нея, като последната е от тази година в Сао Пауло, спечели заслужено, докато в играта на хасковлията не се получаваше нищо.

Първият сет бе кошмарен във всяко едно отношение за българина, след като той инкасира два пробива в първия и третия гейм и така изоставаше с 0-3 гейма малко след старта на мача.

При първия гейм Гришата отрази първата точка за пробив, но след това Куевас стигна до нова след грешка на ракетата на българина. След нова грешка на хасковлията пробивът стана факт.

Още за двубоя четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 8 години

Гришо нещо не във форма, оплаква се от ракетата, но има и нещо друго - не знам какво е, но дано намери правилния ритъм. Не може да имаш претенции за топ 10 и по-напред, а от началото на годината да имаш само 1 победа над играч от топ 20?! Дано го видим в по-добра светлина в Мадрид, аз продължавам да го подкрепям и ще го подкрепям, защото е българин.А на Селил Каратанчева само да кажа - Никога няма да имаш българска подкрепа, заради продажната си душа!

28

Анонимен

преди 8 години

Какво сте се завайкали бе, нали Маша е наша! И да паднем и да бием, пак ще се наеб*ем! Оле!

27

Анонимен

преди 8 години

Е как "падна"??Няма ли "Разби","Прегази", "Изтърбиши","Разкости"?????Вашта мама провинциални ДЖУРналистчета!!!

fallback