Снимка: архив Булфото
fallback

Собственикът на Левски Тодор Батков коментира пред Gol.bg вчерашния триумф на столичани срещу „Лудогорец“.С успеха си тимът на "сините" се класира за финала на Купата на България.

В предходните години Батков се явяваше като "лош пророк", тъй като винаги изразяваше предварително радостта си преди големите мачове и накрая отборът се осираше. 

Това стана и преди мача със Славия, след който отборът загуби нелепо почти спечелена шампионска титла, както и преди мачовете с подценяваните Дебрецен и БАТЕ Борисов, които бяха препятствия през годините на "сините" в мачовете от Шампионската лига.

"Шест години говорим и само калъфки събираме", промълви Батков по телефона пред Gol.bg. "Не искам да коментирам сега нищо обаче, разберете ме. Предпочитам да говоря чак след финала".

На въпрос все пак дали е доволен от показаното, от Левски срещу Лудогорец, адвокатът отговори положително.

"Разбира се, че съм доволен, при това много", каза той, а след това приключи нашият телефонен разговор, тъй като босът на Левски има прекалено много ангажименти.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 9 години

.........преди големите мачове и накрая отборът се осираше.................Я пак! Няколко пъти погледнах за да се уверя, че очите не ме лъжат.

12

Анонимен

преди 9 години

102 години калъфки събирате. Победите над Лудогорец са ви единствените победи над европейски отбор за последните 10 години. Не се заблуждавайте. Не те никакъв отбор. Чорбата също не е отбор.

11

знайко

преди 9 години

*** завърти мустака,и им е....май_та на тия дето ти говорят.всички са в криза,ти си в добра позиция

fallback