Ивайло Манджуков. Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА официално има нов собственик. Това бе обявено в официалния сайт на "червените".

Управлението на клуба се поема от юридическото лице "Финансово маркетингова компания" ООД, която е собственост на Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Ето и цялото съобщение на официалната страница на ЦСКА:

"Уважаеми Дами и Господа,

На първо място, ЦСКА София поднася своите най-искрени извинения на представителите на медиите за отменената пресконференция в сряда. Категорични сме, че ще залагаме на етиката в отношенията и ще се придържаме към подход на взаимна коректност. Дълбоко уважаваме всички, а желанието ни е да осъществяваме постоянно взаимодействие с медиите на високо професионално ниво.

Обръщаме се към милионите армейци – в ПФК ЦСКА АД са налице извършени структурни промени. Клубът има нов мажоритарен собственик. Това е юридическото лице "Финансово маркетингова компания” ООД, със собственици Ивайло Манджуков и Милко Георгиев.

Господата Петър Манджуков и Юлиян Инджов вече не участват в управлението и финансирането, както и във всички други дейности свързани с клуба. Уверяваме ви, че продължаваме да правим всичко възможно, за да осигурим участието на ЦСКА София в професионалния футбол. Наясно сме, че любовта към любимия отбор е нещо по-силно от житие и битие, на която и да е отделна персона", се чете в декларацията.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

БГ

преди 9 години

ВЕЧЕ МИ ДОЙДЕ ДО ГУША ДА ЧЕТА ГЛУПОСТИТЕ НА ХОРА,ДЕТО НАРИЧАТ Ц С К А комунистически.60 ГОДИНИ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ И ТАКИВА *** ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОВТАРЯТ ЕДНО И СЪЩО.ЛЕВСКИ,БЯХА ЛЕВСКИ СПАРТАК И БЯХА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ 40 ГОДИНИ.НО ДЪЛБОКО ГИ УВАЖАВАМ И СЪМ ХОДИЛ НА ТЕХНИТЕ МАЧОВЕ ДА ГЛЕДАМ ФУТБОЛ,А НЕкомунисти и служители на държавна сигурност,чинове,заплати и т.н.МЛАДИ ХОРА ПРЕСТАНЕТЕ,КАТО НЕ СТЕ РИТАЛИ ТОПКА НЕ ГОВОРЕТЕ ГЛУПОСТИ.ТОГАВА ИМАШЕ ФУТБОЛИСТИ НА СВЕТОВНО НИВО,А СЕГАСАМО ГОВОРИТЕЛИ

16

муспи

преди 9 години

Тест: Ако Люпи и Тройчо не се върнат, значи никакви не се задават!

15

Анонимен

преди 9 години

Като гледам единствената комунистическа еднондевка се оказа Цска - клуб създаден от БКП се разпадна след падането на комунизма и затъна в дългове, при това като станаха *** с Мура. При това никога не влизали там където играят Левски и Лудогорец,единствените евробойци на БГ.

fallback