Снимка: Reuters

Звездата на Ливърпул Рахийм Стърлинг се забърка в нов скандал, след като в социална медия се появи снимка, на която нападателят на Ливърпул пуши наргиле.

Засега не е ясно кога се е случило това и откъде е взета фотографията, която показва как офанзивният футболист не спазва спортен режим. От Ливърпул отказаха коментар, като се очаква довечера след мача с Нюкасъл мениджърът Брендън Роджърс да направи коментар по случая.

Със сигурност обаче това е поредната неприятност за 20-годишния футболист, който напоследък става център на внимание все по отрицателни причини.

Феновете на "червените" се ядосаха, след като той отказа да приеме нов договор на стойност 100 000 паунда на седмица и замрази преговорите с клуба до лятото. Освен това призна, че е поласкан от интереса на Арсенал към него, така че този случай със сигурност няма да подобри репутацията му.

Стърлинг не е едиствената млада звезда от Висшата лига, сниман с наргиле. Наскоро и халфът на Арсенал Джак Уилшър попадна в обективите с такова изпълнение, заради което отнесе доста критики, които сега няма да бъдат спестени и на Рахийм, ако се окаже, че наистина е правил това.

Още новини от света на футбола четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase