Снимка БТА

Временният наставник на ЦСКА Галин Иванов заяви, че нито един от футболистите в отбора не му е споделил желанието си да напусне клуба. Специалистът намекна, че някои от играчите не се отнасят достатъчно професионално към задълженията си поради тежката финансова ситуация и забавените заплати.

Вчера ЦСКА и Ботев Пловдив завършиха 0:0 в мач от 25-ия кръг на „А” група, игран на стадион „Българска армия”.

От 53-ата минута гостите играха с човек по-малко, след като Даниел Златков беше изгонен за втори жълт картон. Въпреки това „канарчетата” удържаха резултата, а в последните минути можеха и да победят, но умората във футболистите им си каза думата.

”Армейците” пък не успяха да спечелят в шести пореден мач в първенството, като в тях нямат и вкаран гол. Така те продължават с трагичното си представяне и под ръководството на новия треньор Галин Иванов. За последно ЦСКА победи Черно море с 3:1 у дома през 2014 година.

В класирането столичани са 2-ри с 46 точки и могат да бъдат застигнати от Литекс и Локомотив (София), ако двата отбора победят съответно Берое и Лудогорец. Ботев пък остава на 6-та позиция с 38 т.

По думите на Иванов положението се знае от всички. "Нормално е това да влияе на футболистите. Опитахме се да им вдъхнем някаква мотивация и мисля, че се получи през първото полувреме. Проблемът, психологическият е доста дълбок. Няма кой да ни помогне, ако не си помогнем сами. Надявам се в следващия мач да отбележим и да си върнем самочувствието и увереността.

"За мен звезди в отбора няма. Те могат да се мислят за звезди, но за мен не са, всички са равни. Липсата на точки ме принуждава да залагам на по-опитни футболисти“, коментира Иванов след нулевото равенство с Ботев (Пловдив).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase