Стойчо Младенов остава треньор на ЦСКА, стана ясно днес. Младенов е провел дълъг разговор с президента на клуба и главен акционер Александър Томов, на който са обсъждали ситуацията в отбора и проблемите, които надвиснаха в последно време.

Младенов на два пъти през последната седмица поиска да си тръгне от стадион Българска армия, но беше спрян от ръководството.

На последната среща между двамата Томов е обяснил, че треньорът трябва да остане на всяка цена, защото едно негово напускане в момента ще доведе до много по-сериозни катаклизми.

Близки до треньора съобщиха, че Младенов за момента е решил да води ЦСКА до края на сезона и след това отново да бъдат дискутирани вариантите за развитие на клуба.

Кризата в ЦСКА ескалира след трите поредни пролетни загуби, последователно от Локомотив (София), Берое и Ботев (Пловдив), в които "червените" дори не отбелязаха гол.

Така армейците пропиляха аванса си и сдадоха първото място, но все още са в реален шанс да триумфират като шампиони, тъй като изостават на 3 точки от Лудогорец преди началото на втората фаза.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase