Снимка: Reuters, архив
fallback

От Манчестър Юнайтед пуснаха тежката артилерия в опит да си върнат звездата Кристиано Роналдо.

Английските медии разкриха, че легендарният мениджър на "дяволите" сър Алекс Фъргюсън е имал вечеря с португалеца. Тя се е състояла след мача на Реал срещу Шалке (3:4) в Шампионската лига. Според източници темата на разговорите през цялото време е била завръщането на Роналдо на "Олд Трафорд".

Самият Кристиано наскоро заяви, че някой ден пак би играл в Юнайтед. В последните седмици звездата изживява труден период в Мадрид, а дори и феновете го освиркаха в последните мачове.

Шотландецът, който изпълнява роля на почетен директор в Юнайтед, през 2009 година продаде Роналдо на Реал за 94 милиона евро.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

Роналдо предпочита с.Подуяне. Готов е да рита без пари, но да подпомогне 'отбора на народа'.

6

Анонимен

преди 9 години

...години наред. И то без Ди Мариа, Ван Перси и Фалкао. Карик, който е пред пенсия показа безкрайната си класа, Ашли Йънг, който Сър Алекс толкова се мъчеше да наложи, показва страхотна форма, а за Руни няма да коментира - това е човекът, който крепи целия отбор. Така че има надежди, след година - две, ако шефовете и феновете се запасят с достатъчно търпение, нещата ще си дойдат на мястото и отново ще гледаме отбор, който може да се изправи срещу настоящите гиганти (Байерн, Реал, Барса и т.н.)

5

Анонимен

преди 9 години

Източник? Няма...разбирам. Както и да е, няма смисъл да се спекулира с разни прогнози, трудно осъществими при това. Колкото и да уважавам Манчестър Юнайтед и Роналдо (като футболист, който дава всичко от себе си), мисля, че един трансфер в ПСЖ би бил много по-осъществим. Просто Манчестър нямат нужда от повече "звезди", гради се нов отбор, набляга се на млади перспективни състезатели. Вчера например, в мача срещи Тотнъм, за пръв път от доста време насам гледах отбора, който ме оставяше без дъх...

fallback