Снимка: Reuters
fallback

Нападателят на Монако Димитър Бербатов за пореден път демонстрира изумителната си класа. Той вкара много хубаво попадение срещу Евиан при успеха с 3:1 при визитата на "монегаските".

Българинът започна мача от резервната скамейка, но се появи в игра на мястото на контузилия се Ферейра-Караско в 19-ата минута.

В 18-ата минута младокът Марсиал откри резултата, а в 35-ата минута Бербо с лекота се освободи от Менса, след което със страхотен финт преодоля и противниковия вратар, за да довкара топката в опразнената врата.

Туре направи преднината на Монако класическа в 60-ата минута, а в 78-ата домакините стигнаха до почетно попадение, което бе дело на Сугу.

След този успех отборът на Бербо е 4-и с актив от 47 точки.

Голът на Митко вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

мишо

преди 9 години

Там е работата ,че решението беше преразгледано и голът вече е на правилното име - Димитър Бербатов . За справка посетете сайта на лига 1 и сайта на Монако .

14

Просто истината

преди 9 години

Четете правилника бе умници. Ако топката е насочена точно и отива във вратата , дори да се отклони от играч на противника се зачита за гол на нападателя. Ако топката не е насочена точно във вратата и се отклони от играч на противника и влезе се зачита автогол. В дадения случай дали Абдала си беше подложил патерицата или не си я беше подложил , топката все влизаше във вратата, така, че, ако се съобразяват с правилника голът трябва да се запише на Бребатов.

13

Анонимен

преди 9 години

според официалния сайт на Лига 1 попадението е автоголТочка.

fallback