Снимка: Reuters
fallback

Полузащитникът на Манчестър Сити Франк Лампард предупреди, че и една грешка може да се окаже фатална в двубоя с Барселона идната седмица.

"Трудно е да печелиш срещу такива отбори. Но за да триумфираш в турнира, трябва да печелиш подобни сблъсъци", каза Лампард, цитиран в официалната страница на Сити в интернет.

"Ние трябва да задържаме топката в двата мача срещу Барселона, защото срещу толкова качествен съперник и един миг на невнимание може да ти коства мача. Да играеш срещу отбор като Барселона и най-великите отбори в Европа, когато всички погледи по целия свят са насочени към теб... Трудно е да намериш нещо по-хубаво", посочи легендата на "Челси".

"Това е трофеят, който всеки голям клуб трябва да има в колекцията си и един ден Манчестър Сити ще го спечели. Ако искаш да триумфираш в надпреварата, трябва да печелиш мачове като тези срещу Барса. Спечелването на турнира през 2012 година беше изключително сладко и без съмнение най-хубавата вечер в кариерата ми", допълни Лампард, който вече триумфира в Шампионската лига с лондонския Челси.

Още новини и реакции след мачовете в Шампионската лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback