Снимка: Булфото
fallback

Капитанът на ЦСКА Александър Тунчев определи като тежък зимния лагер на армейците, който протече изцяло в Турция. Червените бяха на лагер в Анталия над 40 дни, като изиграха и множество проверки.

"Тежък лагер. 40 дни, всеки ден едни и същи физиономии, но успяхме да запазим концентрация до последния ден. Мога да потвърдя, че обстановката през цялото време беше спокойна, без напрежение", посоич Тунчев.

Той призна, че е имал мускулно разтежение, но към момента всичко е нормално.

Помощник треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков също говори пред медиите при прибирането на "червените" от лагера в Турция.

"Изкарахме тежък лагер. 40 дни не са малко, но смятам, че свършихме добра работа. Футболистите разбраха за какво са там и се вложиха максимално. Доволни сме от всички и нямаме забележки.

Доволни сме от новите попълнения, които успяхме да привлечем. Добри момчета, стараят се в тренировките. За основния състав не може да се каже на 100%. Има ядро от 15-16 футболисти", посочи Нанков.

"Мисля, че сме готови на 100% с футболистите, които биха започнали първенството. Това са футболистите, които ще започнат първенството - 24 полеви играчи и трима вратари.

Нормална група. Има контузии, наказания, повечко картони ни дават на нас и мисля, че всички в ЦСКА ще помогнат за мачовете до май месец", заяви Нанков.

Още новини от лагера на ЦСКА четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Анонимен

преди 9 години

Питате ли ги тия, дето изкараха в Белене по заповед на вашите създатели какво им е било, а?!

fallback