Снимка: архив
fallback

Станислав Недков се завърна в UFC след почти две години отсъствие заради контузия в коляното, но изгуби от украинеца Никита Крилов.

Двубоят започна силно за Стъки, който започна играта в стойка и нанесе няколко добри удара с ръце, които попаднаха директно в главата на опонента му.

Крилов обаче после успя да спре събаряне на Недков и нанесе няколо тежки удара, включително и един с коляно, като след това хвана главата на Недков и от там да го контролира, докато не успя накрая да фиксира гилотината и да принуди нашия боец да се предаде.

Това беше и третата по бързина победа със събмишън в полутежката категория на UFC.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

ажгйя

преди 9 години

Преди години тренирах в същата зала, където ходеше на фитнес. В нея също ходеха деца, които тренираха спортна стрелба. Просто беше обща голяма зала, с уреди за фитнес в едната страна и мишени в другата. Едно дете му се изпречи, той беше ядосан и го удари в гърдите с доста сила. Не съм го виждал после, но казаха, че е имало счупено ребро. Не беше повече от 10 годишно.

16

атанас

преди 9 години

Боксът е спорта на дядовците, ММА е спорта на новото поколение!

15

Анонимен

преди 9 години

Чък Лидел - счетоводител, Кейн Веласкез - педагог, Чаел Сонен - социолог, Шейн Каруин - инжинер (има му дори контактите в интернет в фирмата, в която работи), ТЖ Дилашоу - биолог и още и още...Това, че в България се навъртат само криминални мутри в този спорт не значи, че е така и в глобален аспект, да не би и футбола да не е пълен с мутри... ама българския народ е *** така че комплексарските ви коментари не ме учудват, и да това е спорт при това мъжки и доста красив, ако го разбираш...

fallback