Снимка: Reuters, архив
fallback

Христо Стоичков потвърди позицията си, че Мануел Нойер е трябвало да спечели Златната топка.

„За мен е ясно, че в година на световно първенство победител трябва да бъде човек от световния шампион. Всичко се прави в интерес на Блатер и Платини, които са корумпирани. Необходимо е победителят да бъде избиран от предишните победители, а не от хора, които не разбират нищо от футбол”, каза българинът, цитиран от каталунските медии.

„Определено Нойер бе моят фаворит и заслужаваше да спечели. Меси бе обявен за най-добър играч на световното първенство и самият той остана изненадан от наградата. Той няма нужда от подобни подаръци, а единствено да бъде обичан и да печели”, добави той.

„Още миналата година стана ясно за какво става въпрос. Тогава Блатер каза, че Златната топка трябва да отиде при страхотния Кристиано Роналдо. Заедно с Платини са корумпирани. Французинът обеща тотална промяна, а вместо това досега нищо не е по-различно. Всичко зависи единствено от парите”, каза още Стоичков.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 9 години

До Анонименtoi koq godina vze zlatnatra topka a neq varna vzesiq

24

Sasho

преди 9 години

Prostaka si e *** vinagi. Otreche se ot Balgaria i CSKA. nishto ne mu bili dali. Posle pak po vestnicite se otreche ot bashta si !!! Lijeshe gaza na Tikvata a polse pak pliuvashe po nego. Neshtasen selyandur !!!

23

Анонимен

преди 9 години

*** не е, ама е малко ръбат и докато се опомни вече е изсипал един чувал глупости. То този му характер го направи голям футболист, ама за предавания на живо си е направо хлъзгаво ..Иначе евала, човекът като види някой с талант- помага и в Испания хората го харесват, защото го чувстват близък. Пък и никога не е извил вежди като Роналдо, примадоната.

fallback