Снимка: Reuters, архив
fallback

Нападателят на Ливърпул Рики Ламбърт похвали отбора на Лудогорец по време на снощната пресконференция преди мача между двата тима. Той споделя мнение, че разградчани са много добре организиран отбор и призна, че всички в Ливърпул имат респект от тях.

"Нямаме търпение да започне мачът, за да забравим загубата през уикенда от Кристъл Палас. Настроението беше доста минорно в съблекалнята след мача. Надяваме се да спечелим като гости."

"Това е шанс за нас за добро представяне“, заяви футболистът на Ливърпул Рики Ламбърт на официалната пресконференция на английския тим в София преди срещата с Лудогорец в Шампионската лига.

"Не мога да говоря от името на всички, но за мен лично – представянето ни не беше на достатъчно добро ниво. Надяваме се да подобрим сериозно представянето си утре. Първо и най-важно, ние трябва да се представим на достатъчно добро ниво."

"Разбира се, че ще се опитаме да спечелим мача, защото още имаме шансове за продължаване напред в турнира“.

"Брендън Роджърс има пълната подкрепа на играчите, а и ние самите сме виновни за поражението от Кристъл Палас, защото играхме под нивото, което трябва да показваме в Ливърпул. Искаме да оправим грешката, която допуснахме през уикенда и се надяваме на добра игра“.

"Още не знам дали ще започна, но голът, който отбелязах ми дава увереност. Изпитвам уважение към Лудогорец. Те са добре организиран отбор и тактически подготвен. Може би нямаха късмет в някои от мачовете. Напълно сме наясно срещу какъв тим се изправяме, но сме концентрирани върху нашата игра."

"Мисля, че има известен проблем с увереността на футболистите в момента, но може би, защото има доста нови играчи и просто е въпрос на време. Мисля, че скоро ще започнем да се изказваме нагоре в класирането“, коментира още Рики Ламбърт на пресконференцията пред медиите в София."

Още за предстоящия сблъсък в Шампионска лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

муспи

преди 9 години

Билетите вървят по една стотинка, - хахаха!

fallback