Любо Пенев Снимка: архив, Булфото
fallback

Националният селекционер Любослав Пенев възнамерява да извика двама защитници на ЦСКА за евроквалификацията с Малта.

Става дума за опитния бранител Александър Тунчев и за 24-годишния му съотборник на стадион "Българска Армия" Венцислав Василев, който се утвърди в състава на Стойчо Младенов.

До момента Пенев залагаше в сърцето на отбраната на подписалия с Фулъм Николай Бодуров и на друг цесекар - Апостол Попов.

Последният обаче няма да бъде в групата за мача с островитяните, който ще се играе на 16 ноември на националния стадион "Васил Левски".

Дефанзивната линия ще бъде заздравена и с футболиста на Лудогорец Георги Терзиев, който показа силни игри за "милионерите".

Още футболни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

7

преди 9 години

стяга защитата за мача с малта ??????????? Значи да залагам на равен или победа за малта .ОСТАВКА

14

Анонимен

преди 9 години

И МАЛКАТА ПЕРУКА Е ИЗВИКАН ...САМО ЧЕ НЕ СЕ ОБЕВЯВА

13

Готино

преди 9 години

Племеннико за мача с Норвегия,ако беше викнал например Кирил Котев от Черно Море вместо Апостол,който е резерва в Цска можеше да имаме още шансове за третото място,да не говорим за изцепката с пускането на Перуцито,което видиш ли показало голямо желание на тренировките и застана за сметка на Владо Стоянов,който пази срещу Реал и дори хвана дузпа на Роналдо..Не виждам смисъл да ни занимавате повече с великите решения на Любо,след като вече *** пейзажа и връщане назад няма!

fallback