Снимка: Булфото
fallback

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев изрази съжалението си, че добрата игра на отбора му не е била възнаградена.

Според него играчите му са играли напълно освободено, въпреки именития съперник и това си е проличало на терена.

"Има за какво да се съжалява. Видяхте, играхме спокойно и уверено. Каквото и подценяване да е имало от страна на Реал, видяхте че се игра футбол", коментира Дерменджиев след мача.

"Оставаха малко минути, не мога да кажа дали имаше фаул за дузпата. Но Лудогорец играеше като равен срещу един от най-добрите отбори в света".

"Нека не коментираме съдиите, но аз съм доволен. Мога да кажа браво на момчетата. За малко да вземем точка от Реал Мадрид".

"Аз им казах на футболистите да играят спокойно и свободно. Това е най-добрият отбор в света. Те просто да дадат максимума от себе си и ще се получи".

"Да, разбира се, че ще натрупаме самочувствие след тази игра. Тези момчета не се притесняват, играят си свободно. Видяхте - играят открит футбол. Аз казах и в друго интервю - това са невероятни звезди, галактически отбор".

"Една очарователна публика, благодаря им за подкрепата, това е една интелигентна пулика. Дошли са от цялата България. Това е една интелигентна публика, без ексцесии, без ругатни, жени и деца могат да дойдат. Това е една завидна публика. Тя заслужава и по-добър стадион".

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти заяви, че отборът му е трябвало да победи Лудогорец по-убедително вместо да трепери до последно.

Кралския клуб направи обрат и стигна до успех с 2:1 на стадион „Васил Левски”, който според италианеца е бил заслужен.

„Имахме много възможности за гол и трябваше да вкараме още. Необходимо е да сме по-ефективни в завършващата фаза. Доволен съм от победата и според мен тя е заслужена. За съжаление отново получихме гол след статична ситуация и работим, за да не допускаме подобни попадения. Освен това реагирахме добре, след като изостанахме, което бе важно” заяви Карлето.

„Исках да дам почивка на Бензема, който записа доста мачове напоследък. Чичарито се справи добре и въпреки че не вкара изигра добър мач. Същото бе и с Кроос и Хамес, а в същото време исках да мотивирам Иско, Ияра и останалите” обясни той промените сред титулярите.

„Кристиано напусна с болки в глезена, но не мисля, че става въпрос за сериозен проблем. В Шампионската лига е нормално да има твърди влизания, защото по-малките отбори играят с всички сили срещу нас и ние трябва да уважаваме техния подход. В крайна сметка съм доволен, защото демонстрирахме добро отношение” каза още Анчелоти.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

Voltaire

преди 9 години

Добре, забравете мача! Виждам, че се опитвате да бъдете обективни. Но, кажете ми моля ви се, как да върнем вярата, че нещо в тази държава. Нещо в скапания ни живот, може да се промени, ако няма примери като Лудогорец. Лудогорец е искрата, която чакахме. Не я разпознавате, защото е с цвят зелен, и сте чакали пожар.

24

торашко

преди 9 години

До ПлавникМного точен коментар !

23

Анонимен

преди 9 години

браво на лудогорец/ върнаха вярата ми и че в бг може да има силен отбор

fallback