Георги Дерменджиев Снимка: БТА
fallback

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев обяви, че отборът му е готов за утрешния дългоочакван сблъсък срещу европейския шампион Реал Мадрид.

Разградчани приемат мадридчани в исторически мач, тъй като това ще бъде първото домакинство на отбора в дебютното му участие в груповата фаза на Шампионската лига.

Специалистът изрази гордостта си от факта, че тим от такъв калибър ще се изправи срещу неговия отбор.

„Аз като треньор на Лудогорец съм горд, че приемаме отбор като Реал Мадрид в България. Мачът, който го играхме срещу Левски вече е в историята. Мислим само напред“, коментира Дерменджиев по време на официалната си пресконференция преди мача.

„Реал Мадрид е галактически отбор,. Знаете какъв е бюджетът и колко струват футболистите им. За нас е чест да играем срещу най-големия отбор в света. Футболистите са подготвени, разликата в класата е много голяма, но нашите играчи ще играят така, както могат. Резултата ще го видим накрая“, продължи той.

„Казвам ви отговорно и честно, не се притеснявам. За нас е чест да играем срещу такъв отбор и такива футболисти. Доволен съм, че идват тук на живо и голяма част от България ще може да ги гледа. Няма от какво да се притесняваме. Това са мега футболист. Гордост е за Лудогорец ще играе срещу Реал Мадрид – носител на 10 купи с треньор, който има спечелени три. Искам играчите ми да бъдат спокойни, да знаят, че играят срещу най-добрите футболисти, но и да дадат най-доброто от себе си в този мач.“, допълни със самочувствие наставникът на Лудогорец.

Бранителят на Лудогорец Козмин Моци пък заяви, че ясно осъзнава, че отборът му излиза срещу най-добрите играчи в света.

Той отсече, че се надява тимът му да направи добър мач, и обеща, че отборът ще се опита да играе така както срещу Ливърпул.

"Знаем, че ще е трудно, но ще се борим. Надяваме се на един добър резултат“, заяви звездата на българския шампион Лудогорец Козмин Моци.

„Искаме да се представим добре в групата ни в Шампионската лига. Бях щастлив, когато спасих две дузпи срещу Стяуа, но това беше отдавна и дори се опитвам да го забравя. Най-щастлив бях, че отборът отстрани Стяуа и се класирахме за групите на Шампионската лига. Не искам да говоря повече за тези неща, все пак остава един ден до мача с Реал Мадрид. Ще видим какво ще се случи. В този момент представям Лудогорец. Когато играя за националния тим, представям Румъния“, коментира още Козмин Моци.

„Не мисля за неща като фланелките. Мисля за мача, за футбол и как да спрем съперника. Не е моментът за мислим за такива неща преди такъв важен мач“, отговори румънецът на въпрос с кой футболист на Реал би си сменил фланелката.

Още новини за утрешния сблъсък между Лудогорец и Реал Мадрид четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

Прогноза за мача: Моци няма да даде на Роналдо да диша, а и ще спаси 2 дузпи; Дяков ще скъса Бейл по крилото и топка няма да стигне до него; Краен резултат 5:1 за Лудокрилец; И шесте гола ще бъдат вкарани от лудокрилци, защото Реал нямат толко качествен играч, който да преодолее лудокрилската защита; В Мадрид лудокрилци ще бият с 1:0 и Реал ще отпадне, Моци пак ще спаси дузпа, а Владо Стоянов ще вкара от дузпа със задна ножица....Прочети още на: dnes.bg/sport/2014/09/30/ludogorec-ne-e-skromen-otbor-ubeden-e-ancheloti.240539

14

по тъч линията

преди 9 години

Колеги от форума, аз също съм левскар, но довечера ще подкрепям Лудогорец.Според мен така и трябва да бъде, ако на мястото на Лудогорец беше ЦСКА, щях да ги подкрепям и тях.Те са български отбори, и когато те играят с чужди, може и от Каспичан да са трябва да ги подкрепим.Успех Лудогорец, и вкарайте гол...а ако са повече повече...

13

Анонимен

преди 9 години

Боже,Боже,то бива бива,ама чак пък толкоз,и не тръгнаха от нищото,а с ожграбените пари на народа,срам,българи,да подкрепяте подобни индивиди!Аплодирайте мафията,но ще дойде Видовден,дано да е по-скороПомислете с главите си, "правилният патриотизъм " е този,който е полезен за народа,не се поддавайте на някакви лъжливи лозунги,искате добър живот,а подкрепяте мафията!Продажници,все със силните искате да сте,*** ,незаслужаващи да се наричате българи!Майкити ви плачат,а вие викайте за палачите им!

fallback