Снимка: Reuters
fallback

Новият страж на Лудогорец Милан Борян обяви, че не е имало никаква дузпа за Ливърпул в последните секунди на снощния мач между двата тима.

Реферът обаче видя съвсем по друг начин ситуацията и отсъди наказателен удар, с който домакините стигнаха до крайния успех с 2:1 на своя "Анфийлд".

"Мисля, че играхме отлично. Представихме се много добро", коментира Борян.

"Не извърших фаул. Нямаше дузпа. Трябва да вдигнем глава. Гледаме напред. Не съм го докоснал изобщо. Вижда се на камерата“, добави канадският национал.

"Показахме, че не се плашим нито от Ливърпул, нито от никой. От два дни съм в Лудогорец. Все още ми е трудно“, каза още Милан Борян.

Още новини и реакции след първите мачове в Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

69

Анонимен

преди 9 години

Ако това е дузпа - бутането срещу Марселиньо първото полувреме са ДЕСЕТ дузпи качени адна върху друга. съдията просто беше купен. Предлагам да се подаде контестация да му се отнемат праваат доживот -едан несвирена дузап за българия *** и едан измислена дузап срещу него в решващ момент.П.С. забелязвате ли че има тенденция срещу нас - И за картона на Влади стоянов бе същата работа - онзи когото той препъна ОТДАВНА трябавше даима червен картон

68

Анонимен

преди 9 години

никога няма да забравя финала на уефа Галатасарайс срещу роам ли леше срещу Юве ли? в началото на този век някъде. Съдиите не признаах два чисти гола на Галатасараите, издмислиха си несъществуваща засаи правеха всичок възможно да бие големият отблор. Мноог ми стана кеф като би Галатасарай. Уефа винаги е срещу малките отбори. на фльонаг се възаха Лудогорец да не игграе в ШЛ. че сред непоставените утбори да бъде, че да бъде наказан без публика.... абе какво ли не измислиха.

67

Анонимен

преди 9 години

така е нямаше никаква дуспа, топката иззлезе в корнер. ОСвен това н малкото наказателон когатосе срещнат вратар и полеви играч винаги се дава предимство на вратаря - пише го в правилника (освен ако не влезе с бутонките напред - не говорим за такаав ситуация). Но щом топката е изляла, значи няма фаул. Освен това некоректно да се дава дузпа в 92 минута, освен ако не е ОЧЕВАДНА., (да препънат играч отзад) а не беше такава.

fallback