Снимка: Булфото
fallback

Лудогорец стъпи накриво срещу Берое на своя стадион и двата тима врътнаха реми 1:1 в среща от 7-ия кръг на "А" група.

Така разградчани събраха 12 точки в актива си и заемат 4-ото място в класирането, като тимът се намира на 4 точки от лидера в класирането ЦСКА. Берое има същия точков актив.

Треньорът на "Орлите" Георги Дерменджиев пусна силен състав, като отборът му изпусна дузпа в самото начало, след като ударът на Хамза от бялата точка бе спасен от Макенджиев.

Гостите пък откриха чрез Керкар в 22-ата минута, докато изравнителното попадение за разградчани бе дело на Барт в 68-ата минута.

Това бе и първият мач от "А" група на разградчани след изключителния триумф срещу Стяуа, с който отборът си осигури историческо място в групите на Шампионската лига.

Подробности за мача четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Оптимист

преди 9 години

Добрата новина е че и Реал също пада...Апропо, ще се радвам ако мача се играе в Разград,Както ние ще ходим на тяхната нива, така и ще дойдат да играят на наща.

17

Марин

преди 9 години

Гледах мача, общо взето тези от берое не спряха да ги ритат и блъскат. Жалка картинка. Дано Лудогорец пак станат шампиони да гледаме и догодина шампионска лига.

16

s

преди 9 години

Мале, мале. Много злоба бе. Разбирам, че основно извира от неориентирани пубертети, дето си мислят, че родолюбието е свързано с псувни по Лудогорец, щото в града имало турци...аама чак пък толкова. Каквото и да казвате, пъпчовци, вашите отбори ще играят с Марек и Хасково, докато лудогорци цъкат с Реал и Ливърпул. И какво общо има, че ЦСКА били страшилище преди 40 години, а Берое играли с Юве ама през 79а?! Какво значение има това? Сега е времето на Лудогорец. Ще умрете от злоба, ей!

fallback