Лудогорец се радва на успеха. Снимка: БТА
fallback

Героят за Лудогорец Козмин Моци бе видимо щастлив от класирането на разградчани в групите на Шампионската лига.

Oще по темата
"Аз сега съм много щастлив, много се радвам. Играхме добре и трябваше да бием преди дузпите. Искаме да играем добре в групите".

"Труден мач стана, но се вижда, че ние сме добър отбор и ако играем така, ще имаме успех занапред. За първи път играх като вратар", сподели Моци.

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков също не скри радостта си от отстраняването на Стяуа.

„Щастлив и радостен съм. Не съм съгласен, че през първото полувреме не играхме добре. Мисля, че тяхното вдигане на главите им оказа лоша шега“, сподели Дяков.

„Нямаше колебание при дузпите. Трябваше някой да се нагърби, за мен това не беше проблем. Всички са много щастливи. Това е мечта на всеки един отбор.“

„Аз съм изключително щастлив, наистина е нещо голямо. Надявам се и в Шампионската лига да спечелим точки“, коментира Дяков.

Още за мача четете на Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 9 години

До ДеДе1: Браво на Лудогорец! Успех и за напред!2: Подуяне е отбора на комунистическата ДС, на дезертиралите, на комплексарите и неудачниците. 3: Подуяне няма място в БГ и Евросъюза.

45

darcas

преди 9 години

Не съм фен на Лудогорец, но от гледна точка на това, че вдигат коефициента на родните ни отбори и това помага да са поставени, когато се класират за евротурнирите, е логично да ги подкрепя. Моци направи страхотно шоу, но пък останалите играчи 90 минути се потиха със един отбор, който въобще не е на нивото на ПСВ и Лацио. Ако се паднат с по-корави отбори на жребия, ще станат като Левски боксова круша. Но пък взимат 9 млн евро минимум за влизане в групите, и ще могат да се подсилят.

44

На Моци братовчед му

преди 9 години

Моцито има топки и то стоманени, ама да не връща в Румъния никога повече, че ще го чакат с брадвите.

fallback