Иниеста очаква по-добър сезон. Снимка: Ройтерс
fallback

Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста заяви, че новата покупка на клуба Луис Суарес изгаря от желание да играе с фланелката на "блаугранас".

"Луис Суарес умира от желание да започне да играе. За него е много важно да бъде с отбора колкото се може по-скоро", сподели Иниеста, цитиран в сайта на клуба.

"Всички ние вече знаехме колко добър е Иван Ракитич. Доволен съм, че той се присъедини към отбора с единствената цел да печели трофеи. Той е силен, умее да играе с двата крака и е вълнуващ за наблюдаване. Напълно завършен играч. Барса взе правилно решение като го закупи."

"Радвам се, че Серхио Бускетс бе избран сред капитаните на отбора. Всички играчи трябва да се чувстват като важна част от отбора. Ние имаме добър състав и нещата се развиват така, както трябва."

"Постепенно започваме да правим това, което треньорът иска от нас. Подготовката ни помага да навлезем във форма. Имаше критика към програмата ни по време на лятната подготовка, но според мен така е по-добре. Особено след като има доста нови хора в отбора."

"Сега можем да научим нови концепции. това е перфектната формула за предсезонна подготовка. Да се надяваме че всичко е наред и че ние ще играем по-добре."

"Луис Енрике изисква много от футболистите. На почти всяко занимание играем с топка. Хубаво е да работим върху тактиката по този начин. Важно е играчите да вярват в треньора. Ние му вярваме."

"Неймар е млад футболист, който е много важен за националния си отбор. Не е лесно да се адаптираш на ново място, но той може да се справя с напрежението. Той е достатъчно добър, за да пише история с фланелката на Барса."

"Лео Меси не се представи по най-добрия начин през последната година, но сега той е също толкова ентусиазиран, колкото всички в тима. Той и всички ние имаме сме жадни за успехи след лошия сезон", добави Иниеста.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Картичка

преди 9 години

Успешен сезон и добър апетит!

1

Тайсън

преди 9 години

Да мре гада!

fallback