Снимка: архив Булфото
fallback

Пепе Мурсия вече не е треньор на Левски. Новината бе съобщена в официалната страница на "сините".

По-късно днес спортният директор Георги Иванов-Гонзо ще даде пресконференция, на която ще обяви кой ще води отбора.

Много е вероятно именно Гонзо да тренира "сините", докато бъде намерен постоянен наставник. Иванов вече на два пъти бе треньор на Левски, но се проваляше в това си начинание.

Пепе Мурсия пък официално счупи антирекорд на Вили Вуцов, като се задържа начело на "сините" едва три мача, в които записа победа (1:0 над Локо София), равенство (1:1 с Локо Пловдив) и загуба (0:2 от ЦСКА). Досегашното "постижение" на Вуцов бе от четири мача.

През последните дни пък се заговори, че Едуард Ераносян и Димитър Димитров може да акостират на "Герена", но по всичко личи, че Гонзо за трети път ще поеме "сините".

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

фен

преди 9 години

Не се срамувай от ЛЕВСКИ.МНОГО СКОРО ЩЕ СЕ РАЗВЕРЕ КОИ "УЛТРАСИ" СЪБЛЯКОХА ПЕТЕВ...ЩЕ СЕ РАЗБЕРЕ И КОЙ СТОИ ЗАД ТЯХИ ИСТИНАТА ЗА МУРСИЯ ЩЕ ИЗЕЛЕЗЕ НА БЯЛО..САМО СЛЕД ДВА МАЧА.И СБОГОМ ЗАВИНАГИ Г......О

14

Станински

преди 9 години

До фен Шесто място!? Май много им даваш. С играта досега и системата от две групи по шест отбора, говедата най вероятно ще се борят за оставане. Но не изключвам и да изпаднат. При тая система и" другите начини" не помагат, защото застрашените ще са всички шест отбора от от втората шестица. Така, че, не им завиждам на говедцата. Дай Боже да ни отърват най-сетне от мръсотиите си

13

някой си.

преди 9 години

Вече ме е срам да казвам че съм от Левски.Докато Батков не си отиде отбора няма да се оправи.

fallback