Снимка: БТА

Силният човек в Левски Георги Иванов намекна за уволнение на треньора Пепе Мурсия. "Сините" победиха Локо София с 1:0, но отборът не впечатли с играта си, макар да постигна първия си успех за сезона.

"Ще разберете утре (бел. ред. днес) какво ще се случва, не е хубаво сега да коментирам. В момента няма смисъл да коментираме нещо, за което решението не е взето още, но има такава вероятност", посочи Гонзо и продължи:

"Аз съм доволен от победата, не мога да кажа, че съм доволен от играта. Като цяло отборът не играе добре и по начина, по който всички искат. Утре ще говорим за това нещо. Няма да говоря сега за треньорския пост, въпреки че само за това ме питате".

"Не мога да коментирам работата на треньора, нормално е след като отборът не играе добре, да има някакви причини. Чакайте другите новини, ще ги получите. Аз сега се радвам за победата. Но Левски трябва да има стил. Левски трябва да доминира, да държи топката, Локо София не може да е критерий за играта на Левски", допълни Иванов.

По думите му в играта на отбора е трябвало да има някакъв почерк още от контролите.

"Не съм доволен нито от подготовката за мачовете, нито от начина, по който тимът игра в тези три двубоя. Аз коментирам нещата с Пепе Мурсия постоянно. Той си има някакви виждания, които реално не съвпадат с нещата, които Левски показва сега", продължи Иванов.

Какво още каза Георги Иванов след успеха над Локомотив София четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase