Снимка: Reuters
fallback

Световният шампион по бокс за професионалисти в тежка категория на четири федерации Владимир Кличко ще се ожени за американската актриса Хейдън Пенетиър в Деня на независимостта на Украйна.

Както съобщи украински вестник, сватбата на Кличко и Пенетиър ще бъде на 24-ти август, Деня на независимостта на Украйна. Владимир Кличко ще трябва да напусне за няколко дни своя тренировъчен лагер в Австрия, където се готви за мача си с българския професионален боксьор Кубрат Пулев, който трябва да се проведе на 6 септември в Хамбург.

Владимир Кличко и Хейдън Пенетиър ще се венчаят в известната Киево-Печерска лавра /православен манастир, основан през 1051 година - бел. на пр./ в Киев, а вечерта младите ще отпразнуват събитието в роднински кръг в едно от киевските заведения.

Сутринта на 25 август Владимир Кличко ще се върне в тренировъчния лагер в Австрия, за да продължи подготовката си за мача с Кубрат Пулев.

Бъдещите съпрузи също така планират да организират вечеринка в САЩ на 27 септември - след мача на Владимир Кличко с Кубрат Пулев.

Владимир Кличко настоява празнуването да бъде скромно.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

41

дуче Михо

преди 9 години

За предстоящия двубой Кличко-Пулев баба Меркел е подготвила екип от препаратори,които веднага да препарират украинската *** след срещата.За спомен!От признателна Германия!

40

Анонимен

преди 9 години

Виталий е велик човек и беше велик шампион. Тоя брат му на снимката също, но е класа под него.Кубрат има реални шансове да му застраши на 6-ти септември поясите му, стига да играе на предела на силите си без страх и притеснение. Просто излиза на ринга и се боксира. Пък к'вото стане.Кубрате, целият свят ще те гледа на 6-ти септември!А цял един български народ ще е зад теб!Успех човече!

39

Анонимен

преди 9 години

do 39Отнесе два тежки удара Виталий от Ленъкс за да му се отвори аркада над лявото око. Иначе няма как да е отнесъл повече бой, защото го водеше до края на 6-я рунд с 5-6 точки повече и Ленъкс Луис беше тотално съсипан. Едва дишаше и когато съдията обяви прекратяването на мача, тоя *** не можеше да повярва-тотално изцеден беше....Виталий го беше награбил и беше готов да го убие буквално на ринга.Само кръвта от аркадата му спаси Ленъкс от НОКАУТ!

fallback