ЦСКА напусна Европа рано-рано. Снимка: Булфото
fallback

ЦСКА отпадна от евротурнирите, след като завърши 0:0 при гостуването си на Зимбру в мач от втория предварителен кръг на Лига Европа, игран в Кишинев.

Първата среща на софийска земя завърши 1:1 и молдовците продължават напред заради правилото за повече вкарани голове на чужд терен.

"Армейците" започнаха срещата по-добре и след близо половин час игра удар на Тони Силва беше спасен. Преди почивката пък Дивиш спаси ЦСКА от сигурно попадение, спасявайки удари на Гросу и Дедов.

ЦСКА беше по-добрият отбор през второто полувреме, но пропуски направиха Йоахим, Маркиньос и Иван Стоянов. За капак пет минути преди края Бергонси получи директен червен картон.

В добавеното време на двубоя ЦСКА имаше претенции за дузпа заради игра с ръка в наказателното поле, но реферът не отсъди наказателен удар.

Подробности от мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

БАЙ ИВАН

преди 9 години

А БЕ ХОРА СПРЕТЕ ДА СЕ ДЖАВКАТЕ.ТАТУИРАНИТЕ СИТИ КОТАРАЦИ СЛЕД МАЧА ЩЕ ЧАЛГУВАТ А ВИЕ СЕ КАРАТЕ И ОБИЖДАТЕ.ТАТУИРАНИТЕ БОГАТАШЧЕТА СИНИ ИЛИ ЧЕРВЕНИ НЕ НОСЯТ ДУХА НА КЛУБА СИ.ОТКОГА НЕ СМЕ ГЛЕДАЛИ ИСТИНСКО ДЕРБИ.ТО МАЙ ВЕЧЕ НЕ Е.ОТ 50 ГОД СЪМ ФЕН НА ЛЕВСКИ,АМА ТЕКЪВ ВЯЛ *** НЕ СМЕ ИМАЛИ.ПРИ 'ВЕЧНИЯ ВРАГ' И ТАМ Е СЪЩАТА РАБОТА.ИЗОБЩО ТРАГЕДИЯ В ДВАТА НАЙ ТИТОЛУВАНИ КЛУБА.НЕ ХОДЕТЕ НА МАЧОВЕ.СРАМНО Е .

33

К.З.Л.Сф.

преди 9 години

...

32

Анонимен

преди 9 години

Стойчо е най-умелия тактик. Така изтиктаква чорбарите всеки път, когато ги насе*ре в Европата с неговите олигофренизми за новия отбор по джапанки прашки и без сутиени от плажа, че горките прасенца му се връзват всеки път и си го прибират пак - ТИК, ТАК, ТИК, ТАК! Е, след това бие умрелия отбор на Левски с 1: на хиляди мъки с гол в последната секунда и чорбарите го взимат за Бог - все пак това е Левски, не е кой да е!

fallback