Снимка: Официален сайт на Левски
fallback

Новото попълнение на Левски Георги Сърмов обяви, че иска да спечели титлата и купата със "сините" и да направи пробив в Европа.

Както е известно, вчера Сърмата се завърна на "Герена" и парафира за една година с Левски, където игра преди четири години.

Халфът има 80 мача със синия екип, като е вкарал и 7 гола. Шампион е през 2007 и 2009 г. и носител на купата на страната за 2007, два пъти печели Суперкупата - през 2007 и 2009 г.

"В Левски наистина съм се чувствал винаги добре. Помня как на 20 години дойдох на Герена, спечелихме всичко, играхме в Шампионската лига. Беше уникално".

"Сега отново има тръпка, има амбиция да пак да спечеля титлата и купата със сините. Да възвърна форамата си, която позагубих в последните месеци", заяви Сърмов пред официалната страница на Левски.

"Повечето от тогавашните ми съотборници също се завърнаха в Левски, познавам клуба, обстановката, въобще няма да имам никаква нужда от адаптация".

"Искаме титлата, купата и участие в Европа. Там ни е мястото. Надявам се да радваме феновете отново", добави Сърмов.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 9 години

Утре от колко са Левски за лига Европа

6

Анонимен

преди 9 години

абе тоя ако е искал Левски да са първи нема да седи у Филибето бе мушии

5

муспи

преди 9 години

Скоро ще паднат комунистите, ама падане на сто хиляди главореза право в възтановения лагер Белене. Тогава ЦЕКА без някой да се сети за него ще изчезне. Стадионът ще се изрине с булдозери за да се разшири парка.

fallback