Снимка: ФК" Берое"

"Левски" допусна много тежка загуба с 0:3 срещу Берое в контролна среща, която се игра в Правец.

"Сините" показаха изключително безидейна и бездушна игра, която изобщо не се хареса на феновете на отбора.

В 6-ата минута Венци Христов можеше да изведе заралии напред в резултата, след като излезе сам срещу Кунчев, но ударът му не се получи и излезе в аут.

Няколко минути по-късно Божинов засече центриране на Крумов с глава, но ударът му не намери очертанията на вратата.

През следващите 20-ина минути не се случи нищо кой знае какво на терена и играта бе скучна.

В 35-ата минута обаче Левски стигна до добро положение. Крумов отправи хубав удар от фаул, но топката за малко не премина през стената и се отби в един от футболистите на Берое.

Четири минути след това след центриране в наказателното поле на "Левски" Пламен Димов си вкара топката в собствената врата и така заралии стигнаха до аванс в резултата.

В 40-ата минута Берое достигна и до второ попадение. Мапуку бе изведен в предни позиции, след което излъга вратаря на Левски и на празна врата реализира без проблеми.

Второто полувреме започна доста мудно, но това не попречи на Берое да реализира и трето попадение.

В 64-ата минута Спировски изведе Керкар сам срещу Кунчев и френският футболист без никакви колебания прати топката в мрежата на "Левски".

В 90-ата минута можеше да стане масов бой на терена между футболисти на двата тима, след като Н'Диае влезе изключително грубо в краката на Гаджев. Футболистът на заралии получи директен червен картон, а реферът веднага свири края на мача. Пламен Димов също бе изгонен, след като налетя на бой на противникови футболисти.

Феновете на Левски побеснели влязоха на терена след последния съдийски сигнал, но не се стигна до грозни ситуации. Те потърсиха сметка на Гонзо, очевидно заради слабата продукция. В крайна сметка феновете бяха укротени.
 

Още спортни новини вижте в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase