Мюлер знае какво прави, дори когато се спъва. Снимка: Ройтерс
fallback

Голмайсторът на Германия Томас Мюлер окачестви препъването си при прекия свободен удар срещу Алжир като "добър трик".

"Смятам, че се получи добър трик, защото имаше ефект. Ако се загледате в изпълнението още веднъж, ще видите, че защитата на съперника не реагира. Ако копването беше с 30 сантиметра по-високо, аз оставах сам срещу вратаря", анализира Мюлер за вестник "tZ".

"Как оценявам Световното до момента? Мачът срещу Португалия се разви супер за нас. Дузпа - гол. Статично положение - гол. Червен картон за Португалия и всичко изглеждаше доста по-добре за нас."

"Срещу Гана беше нашият най-слаб мач в атака. Срещу САЩ направихме крачка напред. Първото полувреме срещу Алжир обаче беше крачка назад. Като цяло искаме да покажем по-добра игра", изтъкна той.

"Срещу Франция ще бъде друг мач. Световното ще бъде незадоволително за мен, ако отпаднем срещу Франция. Като играч на Байерн не бих се радвал и ако загубим на финала."

"Ако нещата се развият по този начин, бих казал, че сме направили добро световно първенство, но няма да летя с усмивка към Германия. В петък ще се опитаме да поправим грешките, които допуснахме и да дадем всичко от себе си", добави Мюлер.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

не моем да сфанем

преди 9 години

кво толкова се пенявите, германия ке падне, ясно е като бел ден. фр арабета и африканци и го турват от секъде, па и шампионо че е ФР!!! viva la FRANCE!

1

mdaa

преди 9 години

Цитати:1. Световното ще бъде незадоволително за мен, ако отпаднем срещу Франция. 2. Като играч на Байерн не бих се радвал и ако загубим на финала."Да отпаднат на 1/4 финала не го устройва. Да паднат на финала - също.Значи, ако няма да стават Световни шампиони, ще се наложи да отпаднат на 1/2 финала, за да е доволен човекът...

fallback