Неймар недоволства от съдийско решение срещу Мексико. Снимка: Ройтерс
fallback

Бразилия отново показа неубедителна игра, но този път не бе подпомогната от съдията и завърши 0:0 срещу Мексико във втори мач от Група А на световното първенство.

Селесао имаше преимущество през първото полувреме, но Неймар и Паулиньо пропуснаха единствените две положения за гол.

След почивката Мексико наложи натиск и подложи на истински обстрел вратата на Бразилия с множество топовни удари от дистанция, но нито един не попадна в очертанията на целта.

След средата на второто полувреме Бразилия се събуди и също започна да атакува и мачът стана много динамичен. Така домакините стигнаха до две много добри положения за гол, но вратарят на Мексико Гийермо Очоа направи невероятни спасявания след удари от упор на Неймар и Тиаго Силва.

Така двата тима добавиха по една точка и остават начело в класирането с по 4 точки. В третите си мачове Бразилия играе с Камерун, а Мексико срещу Хърватия.

Прочетете подробности за мача Бразилия - Мексико

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

доброжелател

преди 9 години

То се видя че Бразилия трудно ще бие без съдийска помощ!!!Едно голямо евала на рефера-комшия че бе обективен докрай!!!

33

Анонимен

преди 9 години

ДНЕШНИТЕ ОТБОРИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ОТБОРИТЕ ОТ 70 И 80 ТЕ ГОДИНИ. САМО ДЕТО ЛЕЖАТ НА СЛАВАТА ОТ ПРЕДИШНИТЕ. АМА ТО СЪС СЛАВА НЕСТАВА. ИСКА СЕ ТИЧАНЕ ТОЧНИ ПАСОВЕ И МОЗЪК. АМА ОТКЪДЕ?

32

СП 1982

преди 9 години

Бразилия от 1982 е може би най-добрият отбор, участвал на световно първннство. Това че не успяват да спечелят срещу Италия (2:3) ги прави още по-обичани. Гледайте в ютюб. Днешна Бразилия няма нищо общо с онзи легендарен отбор.

fallback