Съпругата на тенисиста - Мирка, с двете им момичета. Снимка: Reuters
fallback

Бившият номер 1 в световната ранглиста по тенис Роджър Федерер стана баща на втора двойки близнаци, след като съпругата му Мирка роди две момчета. Родителите им дадоха имената Лео и Лени.

"Мирка и аз сме изключително щастливи да споделим, че Лео и Лени се родиха тази вечер!", написа снощи швейцарецът в Twitter.

Двамата вече са родители на 4-годишните близначки Майла Роуз и Шарлин Рива, припомня БТА.

Тенисистът се оттегли от турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид през тази седмица, за да присъства на раждането.

"Реших да откажа участие в турнира в Мадрид, за да бъда със съпругата ми през следващите вълнуващи седмици за нашето семейство. Извинявам се на феновете и се надявам да се завърна в Мадрид през следващата година. Ще тренирам край дома ми и очаквам да подновя участие в турнирите скоро", съобщи 32-годишният Федерер.

17-кратният шампион в турнирите от Големия шлем заяви, че няма да се поколебае да пропусне всяка надпревара заради раждането на децата си, дори започващия на 25 май "Ролан Гарос".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

7

...

преди 9 години

Да живее инвитрото!

6

Анонимен

преди 9 години

Браво! Да са му живи и здрави. Ще има и за индивидуални тенисисти и тенисистки, за двойки, че и за два отбора смесени двойки :)

5

Анонимен

преди 9 години

Оставете дъртия Федерер. Неговата песен е изпята.Вижте новия Федерер. Доминик Тийм от Австрия.Вчера издуха Вавринка. За една година се придвижи от номер 300 в АТП до номер 70.След този турнир ще отиде още напред.И е само на 20 години.Тази година ще спечели и първата си АТП титла. Предполагам на сериите 250.Ето това е изгряваща звезда.

fallback