Петър Чех няма да играе до края на сезона. Снимка: Reuters
fallback

Челси плати изключително висока цена за стратегическото равенство 0:0 като гост на Атлетико Мадрид в първия полуфинален мач от Шампионската Лига.

Вратарят Петер Чех ще бъде извън игра до края на сезона, а капитанът Джон Тери със сигурност пропуска дербито срещу Ливърпул и реванша срещу Атлетико другата седмица.

Чех получи контузия още в 18-та минута, когато падна лошо след въздушно единоборство с Раул Гарсия.  Джон Тери пък бе настъпан от Диего Коста през второто полувреме и макар да опита да продължи игра, много бързо стана ясно, че това е невъзможно.

"Сезонът за Петер Чех приключи. Не ме питайте за техническите подробности, но неговият сезон приключи", коментира Жозе Моуриньо след мача.

"А Джон, трябва да се класираме за финала на Шампионската Лига, за да може той да играе за нас".

Това обаче не са единствените проблеми, които Моуриньо ще има за реванша. Джон Оби Микел и Франк Лампард получиха жълти картони и ще бъдат наказани.

Още новини от Шампионската лига четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Коментатор

преди 10 години

До КЗЧелскиАко България играе такъв дефанзивен антифутбол и стане европейска и световна сила ще има ли отрицателни коментари?

2

д

преди 10 години

Журналистът явно не е гледал мача....поне се осведомявайте като пишете...Джон Тери не се контузи ит надтъпеане,а от стъпване накриво на левия си крак...

1

КЗЧелски

преди 10 години

Този жалък отбор с това португалско ла*но играха антифутбол! Никой фен не иска да гледа такива мачове особено в тази фаза! Пожелавам им да паднат с три гола разлика на реванша!

fallback