Снимка: Булфото
fallback

Дисциплинарната комисия към БФС присъди служебна победа на Ботев Пловдив над Локомотив Пловдив с 3:0.

Това стана факт днес, след като миналата събота феновете на Локо прекратиха "битката за Пловдив" в края на първото полувреме, като заляха с бомби, факли и димки терена, което принуди съдията Георги Кабаков да прекрати мача.

Дисциплинарната комисия наложи и наказание от три домакинства без публика за "черно-белите". Това значи, че до края на сезона "Лаута" няма да отвори врати за публиката си.

Така Локо ще играе без публика срещу Черно море и Литекс за първенство и срещу Лудогорец за Купата на България.

Отделно от това пловдивчани ще трябва да заплатят и глоба от 10 000 лева. Феновете на Ботев пък докараха също глоба на клуба, но тя е 5000 лв.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Анонимен

преди 10 години

Муспи, колкото и да ти е кухо мужду ушите, за едно си прав - "Локо е пловдивския Левски".След "Обора на народа", най-мразя "Вагон" Столипино.

5

Анонимен

преди 10 години

До муспиНепразнуваш ли сто годишнината на обора?

4

муспи

преди 10 години

Колко справедлива е Народната власт! Локо е пловдивския Левски, а Ботев е ЦСКА, а и тези агитки са на издръжката на власта дето си милее за комунистическите и мрази народните отбори. На Локо казват Коматево, както на Левски Подуене, а Народната власт го засили в Подуене - стадиона им е бил на мястото на Националния стадион, изгонили са ги като им казали че за конпенсация стадиона ще се казва Васил Левски, още повече че тогава Левски са го биле прекръстили на Динамо.

fallback