Стърлинг е пред нов договор. Снимка: Ройтерс
fallback

Ливърпул планира да възнагради крилото на тима Рахийм Стърлинг за нов договор, след като младият футболист не спира да впечатлява с представянето си на терена, пише английското издание "Мирър".

Фланговият футболист се намира в зашеметяваща форма и ако Ливърпул спечели първата си титла от 24 години насам във Висшата лига той ще бъде един от главните виновници за това.

19-годишният футболист има и много големи шансове да играе за Англия на Мондиала, с оглед на блестящото си представяне. Професионализмът на крилото в момента е на изключително високо ниво, след като той коригира живота си извън терена и спря да се отдава на изкушенията.

Клубните босове на Ливърпул и Брендън Роджърс са впечатлени не само от формата на младока, а и от отношението му към тренировъчния процес и мачовете като цяло.

Преди година и половина Стърлинг парафира нов договор с Ливърпул, според който той получава по 30 хиляди паунда седмично и който изтича през лятото на 2017 година.

От клуба обаче искат да възнаградят крилото с подобрен контракт, който вероятно ще бъде подписан скоро между двете страни.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback