fallback

Атлетико Мадрид продължава да играе невероятно през този сезон и достигна кулминацията си до този момент, след като елиминира Барселона от Шампионската Лига.

Тимът на Диего Симеоне победи каталунците с 1:0 в реванша на Висенте Калдерон и след равенството 1:1 в първия мач се класира на полуфиналите на турнира.

Единственият гол в мача вкара Коке още в петата минута. Успехът на "Дюшекчиите" бе напълно заслужен, тъй като те удариха общо три греди, а след почивката направиха още куп пропуски. Барселона от своя страна не можеше да намери ритъма си, но въпреки това имаше своите възможности. Лео Меси и Неймар обаче направиха по два сериозни пропуска.

Така каталунците за пети пореден път не можаха да победят Атлетико и за първи път от 2007 година насам не можаха да се класират за полуфиналите на турнира.

В другия мач от вечерта Манчестър Юнайтед отново надхвърли себе си срещу Байерн Мюнхен и дори откри резултата чрез Патрис Евра в средата на второто полувреме.

Това обаче сякаш събуди баварците и те изравниха още в ответната атака с гол на Марио Манджукич, а след това добавиха още два гола, дело на Томас Мюлер и Ариен Робен.

Прочетете подробности за Атлетико Мадрид - Барселона

Прочетете подробности за Байерн - Манчестър Юнайтед

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Kalin

преди 10 години

Az vijdam barselona sled nqkolko godini v sashtoto polojenie kato aqks amsterdam

14

Анонимен

преди 10 години

Напълно закономерна победа на Атлетико Не виждам къде тук някой вижда сензация.Играха момчетата раздадоха се имаха си моментите и по-важното е реализираха.Барса ги обикаляха обикаляха и така и не направиха нужното за да вкарат. Всеки си има и кофти моментите и за това е интересна тази игра, никога не знаеш кой и как може да победи както и не винаги по-добрият побеждава.Поздрави на всички любители на футбола! Да се надяваме на още по красиви полуфинали и финал!

13

Топчо

преди 10 години

За кратко се видя разликата в стила на игра при двамата треньори(бивш и настоящ) на БайернАко има малко ум в главата си Гуардиола да си направи изводите.

fallback