Дани Алвеш насоли критиците на Барса. Снимка: Ройтерс
fallback

Защитникът на Барселона Даниел Алвеш за пореден път изригна срещу критиците на отбора, но бе категоричен, че това по никакъв начин няма да повлияе на тима, който е амбициран да завърши сезона по най-добрия начин.

„Когато печелим винаги е заради съдиите, ако губим, значи идва краят на успешния ни цикъл. Тези обвинения обаче просто ни мотивират, а и вече свикнахме винаги реферите да са в основата на нашите триумфи. Ние обаче сме над нещата и това няма да ни повлияе” заяви той преди мача с Атлетико днес.

„След дербито с Реал в медиите се дискутираха ситуациите около двете дузпи, които получихме, но се мълчеше за дузпата за съперника, която не съществуваше. Така или иначе вече знаем какво да очакваме” добави бранителят, който не се съмнява, че сблъсъкът с Атлетико ще бъде труден.

„Трите равенства, които направихме с тях през сезона, не могат да послужат за нищо. Сега предстоят два съвсем различни мача и ние трябва да сме на много високо ниво, защото Атлетико е много силен. Те разполагат с Диего Коста, който е изключителен играч, но в също така имат и други силни футболисти, така че трябва да внимаваме” каза още Алвеш.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

анонимен

преди 10 години

Тоя Дани Алвеш се изживя за голяма работа. А всъщтност е много много зле и това ще проличи съвсем скоро на световното, като няма кой да покрива грешките му.

fallback