Снимка: Булфото
fallback

Шампионът на България Лудогорец загуби от Валенсия с 0:3 пред 43 000 на стадион "Васил Левски" и направи невъзможна мисията си по пътя към 1/4 финалите на Лига Европа.

Испанците спечелиха категорична победа и почти сигурно ще продължат в следващата фаза на турнира. Головете за Валенсия забиха Бараган, Картабиа и Сендерос.

Така приказката за разградчани реално приключи, като само чудо може да класира Лудогорец на 1/4 финал. "Орлите" могат само да съжаляват за многобройните си пропуски, за една изпусната от Роман Безяк дузпа при резултат 0:1, за една греда и за нелепите грешки в защита, които се оказаха решаващи.

Трябва да се отбележи, че Валенсия игра близо час в намален състав, след като Сейду Кейта получи малко пресилен червен картон в средата на първото полувреме, но и това не помогна на родните ни шампиони. В края на мача бе изгонен и Кишада.

Лудогорец наистина не изигра добър мач срещу испанците, но заслужава само суперлативи за досегашните си представяния в Лига Европа и за това, че обедини нацията и успя да препълни стадион "Васил Левски". 

Как се разви мачът и отзиви след него четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

279

Анонимен

преди 10 години

Приказката наистина свърши. Днес.Наркоманчета, скинари, *** - няма значение дали носите сини или червени шалчета днес - обединявайте се! Вашият час настъпва.

278

Анонимен

преди 10 години

муспи двуострото ножче

277

Анонимен

преди 10 години

До приказката свършиТова да не е селското синьо отборче? Сините падат от всички отбори по света. Не са паднали от отбор с който не са играли. Срещу колци да ги поставят, ще паднат. Няма такива артисти, като сините, а издаващите звуци за подкрепа на синият отбор са много окаяни същества.

fallback