Снимка: Ройтерс
fallback

Изтокът срази Запада в една от най-атрактивните дисциплини по време на звездния уикенд в НБА – състезанието по забиване.

Джон Уол, Пол Джордж и Терънс Рос се справиха с Харисън Барнс, Бен Маклемор и Деймиън Лилард, впечатлявайки съдиите Доминик Уилкинс, Меджик Джонсън и Джулиъс Ървинг.

Реферите дадоха предимство на източните звезди във всеки от дуелите срещу съперниците им от Запада, въпреки че изпълненията и от двете страни бяха изключително впечатляващи.

Гардът на Вашингтон Джон Уол прескочи талисмана на Уизърдс Джи-ман във финалния си опит и заби с 2 ръце с подминаване на коша, носейки победата на отбора си.

„Това бе едва вторият път, когато правя това. Първият беше в четвъртък, но се чувствах уверен, а и знаех, че това е забивка, която не е правена преди“ заяви Уол, който е висок 193 сантиметра.

Преди това Маклемор прескочи Шакил О’Нийл, който бе седнал на трон, а и останалите участници направиха някои изумителни изпълнения с прекарване на топката между краката, завъртане на 360 градуса и удряне на топката в таблото. В крайна сметка триумфът бе за Изтока.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback