fallback

Общ преглед

Григор Димитров отпадна с високо вдигната глава от Откритото първенство на Австралия, след като загуби от Рафаел Надал в 1/4-финален сблъсък.

Испанецът стигна до успеха с 3:6, 7:6(3), 7:6(7), 6:2. Той ще спори за място на финала с победителя от мача между Анди Мъри и Роджър Федерер.

Българинът демонстрира страхотен тенис по време на срещата, като имаше уникален шанс да спечели третия сет, но изпусна три сетбола.

Два от тях бяха в тайбрека, като в единия случай Гришо направи груба грешка при свой сервис и при перфектен начален удар не успя да вкара добавката в очертанията на корта.

С представянето си днес Димитров демонстрира още веднъж голямото си израстване, тъй като той не бе надигран изобщо от своя противник, с изключение на последния сет, и игра като равен с равен срещу него, а дори в някои моменти до надиграваше.

При малко повече късмет Григор можеше да стигне до чудото в мача.

Подробности за мача четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

85

Val

преди 10 години

Ne stava nisto ot tva momce.Nadal dori I kontuzen go smaza.RIP grigor dimitov......smotan ***.

84

Ahmed

преди 10 години

Koy e tozi pumiyar griso????Toy slucayno vze set na RAFAEL NADAL.Ispaneca prosto mu go podari 1 set.

83

Гери

преди 10 години

Някои от вас ,които сипете обиди за БЪЛГАРСКОТО момче,което с всеки изминал сезон става по-добър и по-добър ,да е хващал ракета? Знаете ли какво е да стоиш на корта 4 часа в най-голямата жега? Брех, българския манталитет си остава същия.Затова и децата ви са същите ограничени роботи като вас, които не могат да видят на 5м от носа си. Гришо се изправи срещу един от най-славните играчи ,най-великите и направи нещо невероятно,нещо,което много тенесисти не успяват.Бъдете горди,щастили,че е българин

fallback