Снимка: Ройтерс
fallback

Полузащитникът на Барселона Андрес Иниеста обяви, че каталунците не се страхуват от Манчестър Сити, както заяви бившият му съотборник Яя Туре наскоро.

Двата тима ще се срещнат на 1/8 финалите в Шампионската лига и сблъсъкът е очакван с огромен интерес. Котдивоарецът започна психоатаките рано-рано, но Иниеста не се притеснява.

„Не, не се страхуваме от тях. Барса не се страхува от нито един съперник. Със сигурност ще бъде вълнуващ и напрегнат сблъсък. Според мен Сити бе най-трудният съперник, който можеше да ни се падне, но пък от друга страна това ще бъде добър тест за нас“, заяви футболистът в интервю за вестник „Марка“.

„Вярно е, че Сити се справя отлично в момента. Байерн също, а и Атлетико Мадрид, така че Шампионската лига ще бъде много интересна. До мачовете обаче има 2 месеца, така че дотогава нещата могат да се променят“, добави Иниеста.

Запитан дали ще остане през цялата си кариера на „Камп Ноу“, след като наскоро поднови договора си, той каза: „Имам още няколко години на най-високо ниво и само времето ще покаже къде ще приключи с футбола. Бих се радвал, ако това стане в Барса, но ще видим“.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback