Георги Иванов - Гонзо. Снимка: Булфото

Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо сериозно се е заел със задачата да засили състава си с нови попълнения по време на зимната пауза на първенството.

За тази цел Гонзо е дал инструкции на приближени до него мениджъри да му намерят качествени попълнения от чужбина, които естествено да бъдат с минимални трансферни суми или свободни агенти.

Както е известно, по тази схема през лятото на "Тича" акостираха Бубакар Камби-Бакари и Стенли Окоро. Двамата направиха много добър полусезон с варненци и сега Гонзо иска да намери техни последователи.

В същото време бившият защитник на Черно море Росен Колев разкри причина да си тръгне от отбора на "моряците".

"Чувствах се ненужен и неоценен. Поради тази причина помолих шефовете да си тръгна. Те ме разбраха, за което съм им много благодарен. Винаги съм бил в много добри отношения с тях".

"Исках да си тръгна още през лятото, защото виждах накъде отиват нещата, но не ме пуснаха. Яд ме е, че стана така. Можеше да си тръгна с трансфер, а не да пишат, че бягам".

"Аз в Черно море съм си у дома. Този отбор ме създаде като футболист и се ядосвам, че чета какви ли не глупости все едно съм някой мишок", каза Колев пред "7 дни спорт".

Още новини от българския футбол четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase