Паласио отбеляза 2 гола за Интер. Снимка: Reuters
fallback

Интер и Парма изиграха истински спектакъл, който завърши 3:3 на "Сан Сиро". "Дуковете" със сигурност ще съжаляват, че не взеха първата си победа на този стадион от 1999 г. насам, защото два пъти повеждаха в резултата. От Интер също може да съжаляват, защото водеха с 3:2 в един момент, а и имаха доста положения за гол.

Срещата започна взривно с гол на Никола Сансоне от Парма още в 10-ата минута. Интер пропусна няколко отлични положения преди да изравни в 44-ата с гол на Паласио. В добавеното време на първата част обаче Пароло отново изведе Парма напред, след голяма грешка на вратаря Ханданович.

С 2 гола за 2 минути след паузата Интер обърна до 3:2. Първо Паласио се разписа за втори път в мача, а след това точен бе Гуарин след рикошет. Само 3 минути след това обаче Сансоне отново изравни.

В края Парма пропиля 3-4 отлични възможности за нов гол, а в добавеното време Миранте направи изключително спасяване срещу Камбиасо, за да запази крайното 3:3.

Това е трето поредно равенство за Интер в първенството, като с него нерадзурите изпревариха с 1 точка Фиорентина на четвъртото място.

Още подробности за мача Интер-Парма четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback