Клоп очаква победа срещу Наполи. Снимка: Ройтерс
fallback

Треньорът на Борусия Дортмунд Юрген Клоп си пожела изразителна победа срещу Наполи в мача между двата тима от група "F" на Шампионската лига тази вечер.

"Няма да покачвам напрежението, казвайки, че от този мач зависи целият ни сезон. Ние ще направим всичко възможно, за да може срещата в Марсилия да бъде като финал за нас", сподели Клоп.

"Факт е, че ако не бием в двата мача, започвайки от днес, тогава ще бъде много трудно. Ние искаме да наложим играта си, но напрежението е налице."

"Ще бъда най-доволен на изразителна победа срещу Наполи. Защото в тази група никой не може да бъде сигурен, че ще продължи напред. Победа с 1:0 не ни гарантира класирането."

"Няма да ни бъде лесно, но ние вярваме, че ще успеем. Загубихме точки, които можехме да спечелим. Наполи загуби в събота, но не мисля че там някой говори за криза."

"Навярно довечера един срещу друг ще се изправят два отбора в криза, но се надявам тази криза да не си проличи на терена."

"Някои хора казваха, че това е най-силната група. Други казваха, че е най-вълнуваща. От нас зависи дали групата ще продължи да бъде вълнуваща до края", каза още Клоп.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback