Иниеста е пред преподписване. Снимка: Ройтерс
fallback

Спортният директор на Барселона Андони Субисарета отново опита да успокои феновете като заяви, че Андрес Иниеста ще поднови договора си пред края на 2013-а година.

Напоследък се създаде напрежение около полузащитника с информации, че той е поставил различни условия на ръководството, за да поднови контракта си, които не е ясно дали ще бъдат изпълнени. Заговори се, че Манчестър Юнайтед ще излезе с оферта за него през януари, но босът на каталунците остава спокоен.

„Договорът на Иниеста скоро ще бъде факт. Вярвам, че преди Коледа всичко ще приключи успешно, защото това е желанието на всички“ заяви Субисарета пред радио „Каталуния“. Той коментира и други неща около отбора.

„Възстановяването на Меси върви добре. Няма обаче смисъл да прибързваме със завръщането му в игра. Просто трябва да получи необходимото време, за да се оправи напълно и точно това ще направим“ изтъкна босът.

„Ще видим какво ще направим по отношение на вратари. Валдес със сигурност си тръгва, но в момента се справя отлично. Не мога да кажа дали ще привлечем един или двама играчи на неговия пост. Пътувах до Германия, но появилите се информации са просто спекулации и нищо повече“ каза още Субисарета.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback
fallback