Видал нападна рефера. Снимка: Ройтерс
fallback

Съдийството бе основната тема в изказванията на играчите на Ювентус след загубата с 1:2 от Реал Мадрид. Реферът от Германия Графе изгони Джорджо Киелини, а след това не отсъди дузпа за бианконерите за фаул срещу Артуро Видал. Чилиецът беше бесен след мача и обясни какво се е случило.

"Имаше дузпа срещу мен. Ритнаха ме в крака въпреки опитите ми да стрелям към вратата. Съдията беше направо скандален", обяви Видал.

Друг от халфовете на Ювентус Пол Погба също се нахвърли върху рефера. Той недоумяваше за червения картон на Киелини.

"Изгонването е скандално. За съжаление не можеш да направиш нищо срещу съдията. Всички сме много тъжни от това, което се случи, защото играхме добре", обяви французинът.

Клаудио Маркизио и Карлос Тевес обаче отказаха да коментират съдията. Те просто заявиха, че съжаляват, че са изпуснали да вземат добър резултат след доброто представяне. Маркизио все пак заяви, че според него Киелини не е бил за червен картон.

"Не мисля, че Киелини трябваше да бъде изгонен. Но това не трябва да бъде основната тема. Играхме добре и съжаляваме, че не взехме нещо. У дома срещу Реал ще е много важен мач за нас", допълни Маркизио.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Болярина

преди 10 години

Те иначе кралиците няма как да бият ...

fallback