Кака смята, че Реал ще спечели Ел Класико. Снимка: Ройтерс

Полузащитникът на Милан Кака прогнозира победа за бившия си отбор Реал Мадрид в дербито срещу Барселона в събота.

Снощи бразилецът се изправи срещу каталунците и помогна на Росонерите да стигнат до 1:1 в двубоя от Шампионската лига, като асистира за попадението на Робиньо.

„Надявам се и вярвам, че Реал ще спечели дербито и бих казал, че ще победи с 2:1“ коментира халфът след двубоя. Иначе той бе доволен от представянето си и обяви, че се чувства все по-добре в бившия си тим.

„Факт е, че положението ми в Реал бе наистина трудно и мога да кажа, че тук се чувствам много по-добре. Феновете са наистина изключителни и е невероятно да усещам тяхната любов“ добави играчът, който остана на терена до 71-ата минута.

„Продължавам да се подобрявам. Единственото, което ми остава е да навляза в по-добър ритъм и физическа форма и съм сигурен, че скоро това ще се случи. Сега записах 70 минути и малко по малко си връщам формата“ каза още Кака.

Той пропусна един месец от сезона заради контузия, но се завърна срещу Удинезе преди няколко дни, а и снощи показа, че може да бъде в основата на подобрението на отбора, което привържениците очакват.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase