Гонзо е сигурен, че Левски ще бие ЦСКА. Снимка: Булфото

Водещият реализатор в историята на Вечното дерби Георги Иванов - Гонзо е убеден, че Левски ще удари ЦСКА в днешния сблъсък между двата български колоса.

"Левски ще победи, защото тежкото настояще ще обедини футболисти и треньори. Зад тях е също една прекрасна публика", сподели Гонзо пред вестник "7 дни спорт".

"Аз не смятам обаче, че въпреки неудачите Левски има слаби футболисти и отбор. Напротив - точно обратното е и очаквам в близко време сините да разгърнат потенциала си."

"След като си тръгнах от "Герена", не сте ме чули да кажа лоша дума за отбора, защото възпитанието ми не го позволява. Никога няма да кажа и нещо против Тодор Батков, тъй като той дава 10 милиона на година в Левски, а никой не му помага."

"По мое време за 2 години бяха продадени около 20 футболисти и в касата на клуба влязоха около 7 милиона евро."

"Виждате, че сега резултатите не са такива, каквито трябва да бъдат в Левски. Наско Сираков е легенда на клуба и му е дал много. Но е нормално той да се оттегли след случката с Петев и след неубедителните игри и класиране на сините."

"Мисля, че журналистите и привържениците трябва да бъдат по-търпеливи, когато се изгражда един нов тим", завърши своето изказване Георги Иванов.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase