Снимка: Булфото

Наставникът на Левски Антони Здравков сподели, че "сините" са фаворити във всеки двубой. Както е известно, в събота е поредното издание на Вечното дерби, в което възпитаниците на Сухия излизат срещу кръвния враг ЦСКА.

"Надявам се всички наши футболисти да бъдат готови за двубоя с ЦСКА. Нямам забележки към тях като влагане в тренировки и мачове. Дано да продължим така", сподели Тони Здравков.

"Каквото сме говорили и каквото сме тренирали да момента, очаквам до голяма степен да се получи и на терена в събота. Ще разчитам на абсолютно всички за дербито.

Не съм се притеснявал никога от ЦСКА, без значение дали съм бил треньор на Левски, или на друг отбор. Това е малко по-различен мач за мен и е съвсем нормално. Нямам притеснения, не съм и стреснат. Точно обратното", отчете специалистът.

"Не мога да коментирам играта и тактиката на ЦСКА. Ние при всички положения ще се стараем да играем и да спечелим мача. Левски е фаворит във всеки един двубой, без значение кой е противник."

"Това е историята на Левски и именно заради това толкова хора обичат Левски. Ние трябва да играем футбол, защото тези дербита се печелят така", добави Здравков.

Още новини преди вечното дерби четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase